Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Se distribuie ultimele tichete sociale
20.12.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 553

La Slatina, campania de distribuire a tichetelor sociale este aproape de final, anunță reprezentanții Direcției de Protecție și Asistență Socială. Aproximativ 60 de beneficiari nu au fost găsiți acasă, iar plicurile cu tichetele lor sunt încă la Poștă. De asemenea, la sediul instituției mai sunt încă tichete neridicate de beneficiarii aflați inițial pe lista de așteptare.


Peste 5.300 de slătineni, din rândul pensionarilor cu venituri mici și al persoanelor cu handicap grav sau accentuat au fost pe lista celor care au primit tichetele sociale prin Poștă. O parte dintre ei nu au fost găsiți însă acasă, așa că plicurile nu au fost încă distribuite.
28 și 29 decembrie sunt singurele zile în care, cei care nu și-au ridicat tichetele de la Poștă, le mai pot primi de la sediul Direcției de Protecție și Asistență Socială. La fel și cei care au primit ulterior decizia de acordare a tichetelor, pentru că au depus inițial dosare incomplete.
Primăria Slatina și Direcția de Protecție și Asistență Socială au acordat anul acesta tichete sociale pentru aproape 5.570 de persoane. Valoarea bonurilor este de 100 de lei, tichetele putând fi folosite pentru achiziționarea de alimente, medicamente, îmbrăcăminte sau încălțăminte. Primăria Slatina oferă tichete sociale de două ori pe an, de Crăciun și de Paște.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024