Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
C.J. Olt: Investiții urgente la Teslui și Cungrea
20.12.2017
Autor articol: Elena Ionescu
Vizualizari: 161

Un pod în comuna Cungrea și o alunecare de teren în Teslui. Sunt două lucrări care nu mai suportă amânare și pentru care astăzi consilierii județeni și-a exprimat acordul astfel încât să fie începute cât mai repede. banii vor fi alocați în totalitate din bugetul local al județului Olt.


 Județul Olt are un bogat bazin hidrografic care, pe lângă beneficii, are și efecte negative asupra infrastructurii. Consilierii județeni, întruniți astăzi în ultima ședință din acest an au aprobat documentațiile tehnico-economice pentru două obiective care trebuie executate de urgență în zone afectate de inundațiile produse în ultimii ani: un drum prăbușit în comuna Teslui și un pod nou, din beton armat, în satul Spătaru, comuna Cungrea.
Cele două investiții vor fi scoase la licitație în primele zile ale anului viitor.
Aceste lucrări se adaugă altor intervenții la infrastructura județeană care vor rezolva, în sfârșit, problema unui transport care nu mai oferea siguranță.
Consilierii județeni au fost colindați, ca în fiecare an, de grupul Vocess Primavaera, al Școlii Populare de Arte și Meserii.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024