Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Sterilizare gratuită pentru câinii din Slatina
19.12.2017
Autor articol: null admin
Vizualizari: 539

Slătinenii își pot steriliza gratuit câinii, după ce autoritățile au încheiat contract cu un cabinet veterinar de pe raza orașului care să ofere aceste servicii. Tot ce trebuie să facă proprietarii patrupedelor este să depună o solicitare la sediul Primăriei Slatina sau la adăpostul de la Sărăcești.


Toți câinii care au carnet de sănătate pot beneficia de sterilizare gratuită, anunță reprezentanții Serviciului de Gestionare a Câinilor fără Stăpân din Slatina.
Pentru a beneficia de mai multe informaţii legate de acest program de sterilizare subvenţionat de autorităţi, slătinenii pot suna la numerele de telefon
0731 020 602 sau 0247 707 408, numere la care va răspunde un angajat al adăpostului de la Sărăceşti. Reprezentanţii Serviciului de Gestionare a Câinilor fără Stăpân au fonduri suficiente pentru a susţine acest program de sterilizare gratuită.
Autorităţile din Slatina au subvenţionat anul acesta şi un program de înregistrare şi vaccinare antirabică pentru câinii cu stăpân. Au fost achiziţionate 4.000 de microcipuri şi tot atâtea doze de vaccin, care au fost predate medicilor veterinari care au mers din casă în casă şi au inventariat patrupedele.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024