Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Mobilizare pentru sărbători în siguranță
18.12.2017
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 197

Poliția, Jandarmeria, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, dar și Protecția Consumatorilor au ieșit astăzi la raport în fața reprezentanților Prefecturii Olt. Șefii celor patru instituții au prezentat activitățile desfășurate în această perioadă, dar și sfaturi pentru ca cetățenii județului să aibă sărbători în siguranță.


Vor fi controale ample în trafic, în centrele comerciale și în locurile aglomerate din județul Olt. În cadrul ședințelor care au avut loc astăzi la Prefectura Olt, prefectul Silviu Neacșu a cerut șefilor instituțiilor să se mobilizeze în această perioadă, pentru a nu se înregistra evenimente neplăcute pe raza județului. Verificările au început deja de luna trecută și se vor înăspri în aceste zile.
Prefectul a cerut ca vânzarea brazilor, cărnii de porc și obiectelor pirotehnice să fie atent monitorizată, iar acolo unde sunt găsite nereguli să fie luate măsuri.
La finalul ședințelor, prefectul și subprefectul județului le-au urat tuturor sărbători fericite!
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024