Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Unde merg oltenii în minivacanța de Paște
15.04.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 234

În acest an, românii se bucură de o minivacanță de șase zile la începutul lunii mai, ocazionată de coincidența dintre Ziua Muncii și Paștele ortodox. Această oportunitate a determinat mulți olteni să profite de zilele libere și să își facă rezervări pentru diverse destinații.


Peste aproximativ două săptămâni, bugetarii vor intra într-o minivacanță, și asta pentru că Sărbătorile pascale cad foarte aproape de 1 Mai, ziua liberă legală, iar Guvernul a decis să ofere și ziua de 2 mai liberă pentru bugetari. Așa că pentru aceste zile libere, mulți dintre olteni au ales destinații îndepărtate pentru evadarea din cotidian. Bulgaria și Egiptul sunt printre țările preferate ale locuitorilor din județ pentru perioada de odihnă și sărbătoare.
În timp ce mulți olteni aleg destinații exotice pentru minivacanța de Paște, alții preferă să rămână în țară pentru a se bucura de frumusețea și tradițiile locale. Valea Prahovei și zona Bran rămân printre destinațiile populare pentru cei care caută să petreacă o vacanță relaxantă și să se bucure de peisajele montane și de atracțiile culturale locale.
Prețurile pentru aceste destinații sunt puțin mai mari față de anul trecut, spun reprezentanții agențiilor de turism.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE