Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Back to School Picnic” – distracție marca Interact
19.09.2023
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 187

O seară plină de activități distractive, ieri, pentru copiii aflați în Parcul Tineretului. Membrii Clubului Interact Slatina au hotărât să marcheze prima săptămână de școală într-un mod inedit: un picnic în aer liber, intitulat „Back to school”. Evenimentul a presupus mai multe concursuri pentru copii, diferite jocuri de echipă, dar și mai multe surprize dulci.


 Clubul Interact Slatina continuă tradiția picnicului organizat în Parcul Tineretului. Evenimentul intitulat „Back to School picnic” a adunat zeci de copii, care s-au îngrămădit la toate activitățile tinerilor din Interact.
La fel ca anul trecut, această ediție a avut un real succes. Copiii s-au distrat și s-au întrecut în jocuri, iar buna dispoziție a plutit în aer. Pe lângă toate acestea, cei mici au primit dulciuri și au participat la toate activitățile organizate de membrii clubului.
Pentru tinerii Clubului Interact Slatina urmează, acum, perioada recrutărilor de noi membri. Toți cei care doresc să se alăture familiei Interact sunt așteptați să se înscrie la finalul acestei săptămâni.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE