Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cheltuieli eligibile pentru Microgranturi
23.09.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 39

Reprezentanții APIA Olt le reamintesc fermierilor care au contracte semnate pentru Măsura 1 „Microgranturi în domeniul agroalimentar” că trebuie să depună rapoarte și documentele care atestă cheltuielile efectuate. De asemenea, beneficiarii au o listă de cheltuieli eligibile pentru a fi în regulă. În Olt sunt peste 600 de olteni care au primit banii pentru această măsură.


 609 olteni au primit câte 5.000 de euro prin Măsura 1 „Microgranturi în domeniul agroalimentar”. Beneficiarii au termen la dispoziție trei luni pentru a depune anumite documente, spun reprezentanții APIA Olt.
Prin această schemă, banii primiți pot fi folosiți pentru susținerea cheltuielilor angajate după data de 1 februarie 2020. Agenția de Plăți și Intervenție în Agricultură Olt pune la dispoziția beneficiarilor lista cheltuielilor.
Cheltuielile efectuate din microgranturi trebuie să fie în legătură cu activitățile și subactivitățile codului CAEN pentru care s-a solicitat finanțare. În Olt, prin această măsură au intrat în contul beneficiarilor peste 15 mii de lei.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Personal medical nou la Spitalul Slatina

Cadre medicale noi la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Recent, în urma concursurilor organizate, unitatea medicală a angajat medici, asistente și infirmiere pe secțiile cu deficit de personal. Așadar, o parte din problema lipsei de cadre sanitare a fost rezolvată, însă este nevoie în continuare de specialiști. În prezent, concursurile sunt suspendate în toate spitalele din țară, așa că până anul viitor, nu va mai fi angajat personal medical în spitalele oltene.
22 Sep 2022