Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Condiții speciale de muncă pe caniculă
22.06.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 50

Inspectoratul Teritorial de Muncă Olt se pregătește pentru perioada de caniculă. Atunci când temperatura de afară va atinge pragul de 37 de grade Celsius, angajatorii vor fi obligați să adapteze programul de lucru al muncitorilor la condițiile vremii. Pe tot parcursul verii vor fi organizate controale, iar abaterile de la aceste prevederi legale vor fi sancționate cu amenzi.


Vine canicula, iar condițiile de muncă vor deveni tot mai insuportabile. De aceea, Inspectoratul Teritorial de Muncă Olt reamintește patronilor din județ toate obligațiile pe care trebuie să le respecte în momentul în care temperatura va trece de 37 de grade Celsius.
Angajatorii care nu pot asigura aceste condiții, trebuie să adopte alte măsuri care să protejeze muncitorii.
Inspectorii de muncă atrag atenția că nerespectarea acestor prevederi legale se vor sancționa cu amenzi cuprinse între 1.500 și 2.500 lei.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022