Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Inundaţii în Olt
20.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 118

Mii de hectare de terenuri şi sute de gospodării din judeţul Olt sunt inundate în acest moment, în urma precipitaţiilor abundente căzute în ultimele zile. Codul portocaliu de inundaţii a fost extins până joi.
Cea mai afectată de inundaţii este localitatea Crâmpoia, acolo unde apele pârâului Dorofei s-au revărsat, acoperind 400 de hectare de teren, patru podeţe şi aproape opt kilometri de străzi şi drumuri comunale. 131 de gospodării au fost inundate, iar oamenii se aşteaptă la ce e mai rău, mai ales că meteorologii anunţă în continuare ploi abundente.

Pentru că, de fiecare dată când plouă, pârâul ce străbate comuna creează probleme, primarul comunei Crâmpoia a solicitat ajutor în repetate rânduri autorităţilor judeţene pentru decolmatarea albiei acestuia.

Nu doar la Crâmpoia apele au făcut prăpăd în ultimele ore. Alte şase localităţi din judeţ au fost afectate de inundaţii, conform  datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă. Este vorba despre Corbu, Şerbăneşti, Cârlogani, Coloneşti, Valea Mare şi Movileni. Aproape 200 de anexe gospodăreşti şi 1.500 de hectare de teren arabil şi păşuni au fost inundate. Probleme au fost astăzi şi pe DN54, la intrare în municipiul Caracal disnpre Dobrosloveni, unde circulaţia s-a desfăşurat cu dificultate.

REDACTOR: MIRELA VÂRŞĂ
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE