Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
De luni, medicii de familie, așteptați la DSP
23.09.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 122

Peste 8.000 de doze de vaccin antigripal au ajuns deja la medicii de familie din județ, pentru imunizarea categoriilor de persoane considerate cu risc de îmbolnăvire. Săptămâna viitoare, reprezentanții DSP Olt îi așteaptă și pe medicii care încă nu au intrat în posesia vaccinului, pentru a ridica dozele și începe în forță imunizarea populației.


 Continuă distribuirea primei tranșe de vaccin antigripal, în județul Olt. Până acum, câteva mii de doze au ajuns deja la medicii de familie din județ, serul fiind deja administrat pacienților care au dorit să se vaccineze. Campania de imunizare a început săptămâna aceasta, în județul Olt.
Autoritățile așteaptă o nouă tranșă de vaccin antigripal, întrucât aceasta este perioada optimă pentru imunizare, spun medicii.
Direcția de Sănătate Publică Olt a solicitat Ministerului Sănătății aproape 35.000 de doze, pentru sezonul 2022-2023. Cea de-a doua tranșă de vaccin este așteptată la sfârșitul lunii septembrie- începutul lui octombrie. Reprezentanții DSP și medicii fac apel la oameni să se imunizeze, pentru că vaccinarea este cea mai sigură metodă de protecție împotriva gripei, care, în unele cazuri, poate duce la deces.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Personal medical nou la Spitalul Slatina

Cadre medicale noi la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Recent, în urma concursurilor organizate, unitatea medicală a angajat medici, asistente și infirmiere pe secțiile cu deficit de personal. Așadar, o parte din problema lipsei de cadre sanitare a fost rezolvată, însă este nevoie în continuare de specialiști. În prezent, concursurile sunt suspendate în toate spitalele din țară, așa că până anul viitor, nu va mai fi angajat personal medical în spitalele oltene.
22 Sep 2022