Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Împreună salvează vieţi
21.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 122

S-a întors din nou la Slatina, să îi ajute pe medicii de la Spitalul Judeţean la trei intervenţii complicate. Chirurgul Osvaldo Chiara, de la Spitalul Niguarda, din Italia, a mărturisit că a găsit aparatură bună, medici deschişi să înveţe lucruri noi, iar conducerea unităţii medicale i-a oferit tot sprijinul în demersul său.




Vizita de lucru a chirurgului italian se derulează în cadrul protocolului de colaborare între Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina şi Spitalul Niguarda, din Italia, prin intermediul companiei Pirelli. Osvaldo Chiara a ajuns la secţia Chirugie Generală dis-de- dimineaţă, pregătit să salveze vieţi, alături de  chirurgii slătineni.

Înainte să intre în sala de operaţie, medicul italian a discutat cu Gabriel Chiriac, şeful chirurgilor din Slatina, despre alte cazuri grave pe care le-ar putea vindeca împreună. Au aparatură potrivită şi deschidere din partea cadrelor medicale.

Schimbul de experienţă, care durează de ani buni, este apreciat de medicii slătineni.

Chirurgul Osvaldo Chiara se va mai întoarce la Slatina anul acesta, de câteva ori, alături de un ginecolog şi un oncolog, în cadrul aceluiaşi schimb de experienţă.



Redactor:Simona Vârban
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE