Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
PSD Olt a depus candidaturile la BEJ
Autor articol: Elena Ionescu
Vizualizari: 80

Partidul Social Democrat Olt a intrat oficial în competiția pentru Parlamentul României. Pe listele pentru Camera Deputaților și Senat sunt parlamentari în exercițiu, dar și nume noi, din toate zonele județului.


Cu documentele necesare, PSD Olt s-a înregistrat azi la Biroul Electoral Județean. Au fost depuse dosarele cu semnături ale cetățenilor și liste complete de candidați.
Marius Oprescu a subliniat că social-democrații se concentrează pe administrație, nu pe certuri politice.
Interpelat de jurnaliști, președintele PSD Olt a punctat câteva dintre marile investiții din județul Olt.
Pentru Senat, pe primul loc se află Paul Stănescu, urmat de Siminica Mirea, Emil Florin Albotă, Cornelia Sulger și Costel Răzvan Bățăgui. La Camera Deputaților, lista este deschisă de Marius Ionel Iancu. Pe locul doi se află Florin Ionuț Barbu, urmat de Bogdan Mihuți, Liviu Dumitru Voiculescu, Cătălin Ionuț Ivan, Valentin Florin Ciocan, Mariana Marcu Leanca și Mirel Alexandru Berechet.
În legislatura 2020-2024, PSD Olt a câștigat cinci mandate de deputat și două de senator. Între timp, numărul de senatori a crescut la trei, prin venirea lui Liviu Voiculescu, fostul președinte al PNL Olt.
Județul nostru va avea, ca și în legislatura care tocmai se încheie, șase deputați și trei senatori. Alegerile pentru Parlamentul României au loc pe 1 decembrie.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Bâlciul recoltei în buricul orașului

A apus demult vremea celebrelor mustării, unde, pe lângă licoarea dulce, ușor înțepătoare, a strugurilor abia zdrobiți, sfârâiau grătarele cu pastramă, mici și fleici, iar muzica lăutărească întregea tabloul idilic. Slătinenii de odinioară își amintesc ce mare sărbătoare era Ziua Recoltei, oraganizată undeva, la marginea orașului, când bunici, părinți și copii, frumos îmbrăcați, practic toată suflarea orașului, mergeau să se bucure și să mai tăifăsuiască. S-au dus vremurile acelea. Ziua Recoltei s-a transformat într-un bâlci, într-o alergătură, într-un business, într-o înghesuială, în plin centrul orașului, cu puțini producători de-ai locului, dar cu mulți comercianți și cu manele. Astfel se celebrează trimp de trei zile la Slatina ceea ce ar trebui să fie cu adevărat frumos Ziua Recoltei.
11 Oct 2024