Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Prefectul de Olt, la mijloc în cazul Tiutiu
14.10.2024
Autor articol: Elena Ionescu
Vizualizari: 2720

Florin Tiutiu a câștigat cel de-al șaselea mandat de primar al comunei Nicolae Titulescu din partea PSD. În urmă cu o lună, acesta a anunțat că va candida la Parlament din partea PNL. Astăzi, Prefectura Olt încă așteaptă decizia justiției pentru a valida sau nu mandatul de primar al lui Florin Tiutiu.


Până astăzi, la ora 12:30, Florin Tiutiu era încă membru și primar ales al PSD în comuna Nicolae Titulescu. La ora 13, acesta apare pe locul doi în lista PNL pentru Camera Deputaților, în calitate de membru al acestui partid.
Președintele PSD Olt, Marius Oprescu, a declarat astăzi, într-o conferință de presă, că Prefectura Olt trebuie să se sesizeze în acest caz, și să invalideze mandatul de primar al lui Tiutiu. Dacă nu va face acest lucru, prefectul, membru al PNL, este pasibil de abuz în serviciu.
Cazul Florin Tiutiu se află pe masa instanței de judecată, următorul termen fiind pe 21 octombrie.
Dacă Florin Tiutiu va câștiga mandatul de deputat, în comuna Nicolae Titulescu se vor organiza noi alegeri pentru funcția de primar.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Bâlciul recoltei în buricul orașului

A apus demult vremea celebrelor mustării, unde, pe lângă licoarea dulce, ușor înțepătoare, a strugurilor abia zdrobiți, sfârâiau grătarele cu pastramă, mici și fleici, iar muzica lăutărească întregea tabloul idilic. Slătinenii de odinioară își amintesc ce mare sărbătoare era Ziua Recoltei, oraganizată undeva, la marginea orașului, când bunici, părinți și copii, frumos îmbrăcați, practic toată suflarea orașului, mergeau să se bucure și să mai tăifăsuiască. S-au dus vremurile acelea. Ziua Recoltei s-a transformat într-un bâlci, într-o alergătură, într-un business, într-o înghesuială, în plin centrul orașului, cu puțini producători de-ai locului, dar cu mulți comercianți și cu manele. Astfel se celebrează trimp de trei zile la Slatina ceea ce ar trebui să fie cu adevărat frumos Ziua Recoltei.
11 Oct 2024