Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Echipa PSD, dialog cu oamenii în Târgul de la Șerbănești
12.10.2024
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 377

Au stat de vorbă cu oamenii, le-au ascultat nevoile, problemele și doleanțele, dar au făcut și piața. Vorbim despre o parte din echipa PSD Olt care s-a aflat, astăzi, în mijlocul locuitorilor din Șerbănești, chiar în târgul săptămânal. Parlamentarii olteni i-au asigurat pe localnici că vor găsi cele mai bune soluții pentru solicitările lor.


Echipa PSD Olt a fost, în acestă dimineață, în mijlocul cumunității din Șerbănești. Președintele PSD Olt, Marius Oprescu, alături de senatorul Siminica Mirea și de ministrul Agriculturii, Florin Barbu, dar și de primarul Mugurel Breoi, au mers în târgul săptămânal din localitate pentru a sta de vorbă cu cât mai mulți oameni, despre nevoile și doleanțele lor. Au fost discuții libere și sincere, pentru că oamenii le-au spus parlamentarilor exact problemele pe care le au și au încercat împreună să găsească soluțiile potrivite.
Nu doar că au luat pulsul comunității, pentru a afla ce le lipsește locuitorilor pentru a duce un trai mai bun în viața de zi cu zi, dar, parlalmentarii olteni au făcut și piața. Legumele proaspete, cumpărate direct de la producători, sunt cele mai gustoase și sănătoase, au spus aceștia.
Cea mai mare nevoie a oamenilor a fost să aibă o piață în comuna lor, cu toate condițiile necesare.
Primarul localității, Mugurel Breoi, i-a asigurat pe locuitorii comunei, și nu numai, pentru că târgul săptămânal este frecventat de oameni din tot județul, că la anul vor avea aici o piață complet diferită. Proiectul de modernizare a fost realizat cu sprijinul Consiliului Județean Olt.
În cadrul întâlnirii cu cetățenii, liderii PSD au împărțit pliante informative privind programele de dezvoltare propuse pentru următorii ani.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Bâlciul recoltei în buricul orașului

A apus demult vremea celebrelor mustării, unde, pe lângă licoarea dulce, ușor înțepătoare, a strugurilor abia zdrobiți, sfârâiau grătarele cu pastramă, mici și fleici, iar muzica lăutărească întregea tabloul idilic. Slătinenii de odinioară își amintesc ce mare sărbătoare era Ziua Recoltei, oraganizată undeva, la marginea orașului, când bunici, părinți și copii, frumos îmbrăcați, practic toată suflarea orașului, mergeau să se bucure și să mai tăifăsuiască. S-au dus vremurile acelea. Ziua Recoltei s-a transformat într-un bâlci, într-o alergătură, într-un business, într-o înghesuială, în plin centrul orașului, cu puțini producători de-ai locului, dar cu mulți comercianți și cu manele. Astfel se celebrează trimp de trei zile la Slatina ceea ce ar trebui să fie cu adevărat frumos Ziua Recoltei.
11 Oct 2024