Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Echipa PSD Olt la Târgul săptămânal de la Văleni
09.10.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 285

Echipa Partidului Social Democrat Olt a fost prezentă în această dimineață la Târgul săptămânal din Văleni, unde a discutat cu cetățenii despre proiectele pe care le va implementa în următorii patru ani. De asemenea, reprezentanții PSD au avut ocazia să își prezinte candidații pentru Camera Deputaților și Senat.


 Senatorii Siminica Mirea și Liviu Voiculescu, alături de vicepreședinții Consiliului Județean Olt, Ionuț Ivan și Virgil Delureanu, dar și alți membri PSD s-au aflat, în această dimineață, printre locuitorii comunei Văleni. Echipa social-democraților olteni a venit la târgul săptămânal din comună, pentru a prezenta oamenilor candidații aflați pe lista PSD la alegerile pentru Camera Deputaților și Senat. Parlamentarii au stat de vorbă cu cetățenii și le-au oferit informații despre proiectele pe care doresc să le implementeze în următorii patru ani.
Întâlnirea a fost una interactivă, iar locuitorii au avut ocazia să își exprime opiniile, să adreseze întrebări și să discute despre nevoile lor.
Politicienii au profitat de ocazie și și-au cumpărat produse proaspete de la producătorii locali aflați cu marfă în târg.
Prezența politicienilor în mijlocul comunității arată angajamentul Partidului Social Democrat în atingerea obiectivelor propuse pentru dezvoltarea județului Olt. Lista candidaților pentru Senat este deschisă de Paul Stănescu, urmat de Siminica Mirea, Emil Albotă, Corina Sulger și Răzvan Bățăgui. La Camera Deputaților, pe prima poziție se află Marius Iancu, urmat de Florin Barbu, Adrian Chesnoiu, Liviu Voiculescu, Ionuț Ivan, Florin Ciocan, Mariana Leancă și Alexandru Berechet.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Bâlciul recoltei în buricul orașului

A apus demult vremea celebrelor mustării, unde, pe lângă licoarea dulce, ușor înțepătoare, a strugurilor abia zdrobiți, sfârâiau grătarele cu pastramă, mici și fleici, iar muzica lăutărească întregea tabloul idilic. Slătinenii de odinioară își amintesc ce mare sărbătoare era Ziua Recoltei, oraganizată undeva, la marginea orașului, când bunici, părinți și copii, frumos îmbrăcați, practic toată suflarea orașului, mergeau să se bucure și să mai tăifăsuiască. S-au dus vremurile acelea. Ziua Recoltei s-a transformat într-un bâlci, într-o alergătură, într-un business, într-o înghesuială, în plin centrul orașului, cu puțini producători de-ai locului, dar cu mulți comercianți și cu manele. Astfel se celebrează trimp de trei zile la Slatina ceea ce ar trebui să fie cu adevărat frumos Ziua Recoltei.
11 Oct 2024