Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Echipa PSD în mijlocul slătinenilor
09.10.2024
Autor articol: Olt Tv
Vizualizari: 314

Astăzi, Slatina a fost martora unei întâlniri de suflet, între echipa Partidului Social Democrat și oamenii locului. Candidații PSD la alegerile parlamentare au fost aproape de oameni, pentru a-i asculta, pentru a simți pulsul comunității și pentru a-și împărtăși viziunea pentru următorii patru ani.


 Astăzi, în mijlocul oamenilor. Președintele PSD Olt Marius Oprescu și parlamentarii Adrian Chesnoiu, Marius Iancu și Liviu Voiculescu, pe străzile Slatinei, de vorbă cu cetățenii.
Dialog deschis si direct, echipa PSD Olt a prezentat slătinenilor proiectele în desfășurare, le-a ascultat dorințele, îngrijorările și speranțele.
Azi, aflată în mijlocul slătinenilor, o echipă unită a arătat că și politica poate fi despre apropiere, despre dialog și, mai ales, despre oameni. Oamenii de aici, din Slatina, au nevoie nu doar de proiecte și promisiuni, ci de siguranța vietii. Azi, pe stradă, ei au fost ascultați, nevoile lor au fost înțelese și au simțit că nu sunt singuri.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Bâlciul recoltei în buricul orașului

A apus demult vremea celebrelor mustării, unde, pe lângă licoarea dulce, ușor înțepătoare, a strugurilor abia zdrobiți, sfârâiau grătarele cu pastramă, mici și fleici, iar muzica lăutărească întregea tabloul idilic. Slătinenii de odinioară își amintesc ce mare sărbătoare era Ziua Recoltei, oraganizată undeva, la marginea orașului, când bunici, părinți și copii, frumos îmbrăcați, practic toată suflarea orașului, mergeau să se bucure și să mai tăifăsuiască. S-au dus vremurile acelea. Ziua Recoltei s-a transformat într-un bâlci, într-o alergătură, într-un business, într-o înghesuială, în plin centrul orașului, cu puțini producători de-ai locului, dar cu mulți comercianți și cu manele. Astfel se celebrează trimp de trei zile la Slatina ceea ce ar trebui să fie cu adevărat frumos Ziua Recoltei.
11 Oct 2024