Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Izbiceni, singura localitate cu primar USR
25.09.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 30

Fănel Bădici este primul primar USR din județul Olt. După o campanie grea, diferită față de cele precedente, primarul ales al comunei Izbiceni va avea patru ani la dispoziție să demonstreze. Chiar dacă nu și-a preluat mandatul de primar, Fănel Bădici are mai multe planuri de accesare de fonduri europene și guvernamentale pentru dezvoltarea comunei.


 USR a spart gheața în județul Olt pentru prima dată de la înființarea filialei județene. Fănel Bădici, președintele partidului și candidatul la primăria Izbiceni, a reușit să îl depășească pe primarul în funcție, Marian Gulie. Invitat în emisiunea Imperativ, primarul ales al comunei Izbiceni a povestit greutățile, încercările, dar și atuurile pe care le-a avut în această campanie electorală.
Primarul ales al comunei Izbiceni recunoaște că în localitate sunt multe lucruri de făcut și că, indiferent de coloratura politică de la nivel județean sau național, va încerca să acceseze fonduri europene și guvernamentale pentru a reuși să își implementeze proiectele.
În urma scrutinului din 9 iunie, USR Olt a reușit să câștige un primar și 30 de consilieri locali.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE