Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Partidul Oamenilor Tineri și misiunea de român
10.09.2024
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 278

Partidul Oamenilor Tineri, fondat de deputatul Anamaria Gavrilă, a organizat la Slatina un eveniment menit să arate că misiunea de a fi român se îndeplinește prin implicare activă, profesionalism și integritate. Tânăra politiciană a inițiat o lege pentru repatrierea copiilor instituționalizați, demonstrând că schimbarea este posibilă prin acțiune concretă și dedicare.


 Partidul Oamenilor Tineri, formațiune inițiată de deputatul Anamaria Gavrilă, a organizat la Slatina un eveniment în cadrul căruia reprezentanții partidului au dorit să arate celor cărora le pasă de România că doar prin implicare activă, profesionalism și integritate, pot îndeplini cu succes misiunea de român.
După 15 de ani de studii, carieră și un start-up în străinătate, Anamaria Gavrilă a revenit în România pentru a-și realiza misiunea de român. Deputat în Parlamentul României, Anamaria a inițiat cu succes o lege emoțională pentru poporul român, ce se referă la repatrierea copiilor instituționalizați.
Legea Pia obligă statul român să acționeze în maxim 48 de ore de la momentul unei sesizări făcute cu privire la un copil, cetățean român, care a fost instituționalizat în străinătate și să contacteze familia extinsă pentru a lua copilul în grijă.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE