Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
PSD Olt a votat pentru „România Dorită”
26.08.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 175

Congresul PSD din acest weekend, cel mai important eveniment al Partidului Social Democrat din acest an, a adunat un număr mare de membri și susținători. Aproximativ 120 de politicieni din Olt au fost prezenți sâmbătă la Romexpo, demonstrând astfel unitatea și susținerea lor față de liderul partidului, Marcel Ciolacu.


Congresul Partidului Social Democrat pentru alegerea noii conduceri a formațiunii și desemnarea candidatului pentru alegerile prezidențiale, a reunit delegați din întreaga țară. Din județul nostru, 119 reprezentanți ai PSD Olt, conduși de președintele Marius Oprescu, au venit pentru a-și arăta sprijinul față de noile direcții strategice ale partidului. Printre participanți s-au numărat senatorii Siminica Mirea și Liviu Voiculescu, precum și deputații Florin Barbu Adrian Chesnoiu, Emil Albotă, Marius Iancu și Cătălin Grecu. Parlamentarii olteni și-au exprimat susținerea pentru un președinte care să fie al tuturor românilor, subliniind nevoia de unitate și de reprezentare echitabilă a intereselor cetățenilor.
La primul său Congres, primarul din Caracal, Ion Doldurea, s-a declarat impresionat de discursul liderului PSD, Marcel Ciolacu. Și edilul Cătălin Rotea a apreciat organizarea evenimentului și viziunea prezentată de liderii partidului.
Delegații din județul Olt participanți la Congresul PSD au votat pentru programul „România Dorită” și pentru tandemul Ciolacu – Stănescu la conducerea partidului. Un tandem care aduce Oltului proiecte concrete, investiții majore și sprijin pentru toate categoriile sociale.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE