Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Marcel Ciolacu, candidatul PSD la alegerile prezidențiale 2024
26.08.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 113

Marcel Ciolacu a fost desemnat oficial candidatul Partidului Social Democrat pentru alegerile prezidențiale de anul acesta, în urma Congresului desfășurat sâmbătă, la București. Evenimentul a reunit peste 2.000 de delegați din toată țara, care au participat la alegerea noii conduceri a partidului și la validarea candidaturii lui Marcel Ciolacu pentru funcția de președinte al României.


Sâmbătă, la Romexpo, a avut loc Congresul Partidului Social Democrat, eveniment la care au participat peste 2.000 de delegați din întreaga țară. Congresul a avut ca scop alegerea noii conduceri a partidului și desemnarea oficială a candidatului PSD pentru alegerile prezidențiale din 2024. În cadrul evenimentului, Marcel Ciolacu, actualul președinte al PSD, a fost reales în funcția de lider al formațiunii și a fost validat drept candidatul oficial al partidului pentru alegerile prezidențiale. Moțiunea sa, intitulată „Aici, pentru români!", a fost aprobată cu o majoritate covârșitoare, subliniind sprijinul puternic al delegaților pentru candidatura sa. Participanții la Congres au votat prin intermediul unei aplicații electronice, iar rezultatele au arătat o susținere clară pentru Marcel Ciolacu, cu 2.264 de voturi exprimate. Dintre acestea, 2.253 au fost în favoarea moțiunii, 6 voturi au fost împotrivă, iar 5 delegați s-au abținut.
În cadrul Congresului Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu a susținut un discurs în care a subliniat prioritățile strategice ale partidului pentru dezvoltarea României.
Totodată, senatorul de Olt, Paul Stănescu rămâne în conducerea partidului, în funcția de secretar general.
La evenimentul de sâmbătă au participat și președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu și ministrul Agriculturii, Florin Barbu care și-au exprimat susținerea pentru Marcel Ciolacu.
Congresul PSD a marcat nu doar desemnarea candidatului la prezidențiale, ci și un moment de consolidare a echipei de conducere a partidului, în vederea pregătirii pentru campania electorală ce urmează.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE