Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
PNL Olt│Doi primari pe listele de parlamentari
22.08.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 252

Partidul Național Liberal Olt a făcut primele dezvăluiri legate de persoanele care se vor afla pe listele de candidați pentru alegerile parlamentare. Pentru Camera Deputaților, lista liberalilor va fi deschisă de Gigel Știrbu, secondat de Florin Tiutiu, iar la Senat, locul I va fi ocupat de primarul comunei Studina, Marian Vasile. Lista completă a candidaților pentru alegerile parlamentare va fi făcută publică până la sfârșitul lunii septembrie.


 Se știu primii candidați ai PNL Olt pentru alegerile parlamentare. În cadrul unei conferințe de presă a Partidului Național Liberal Olt, s-au anunțat primele persoane care se vor afla pe buletinele de vot la scrutinul din data de 1 decembrie 2024. Pentru Camera Deputaților, Gigel Știrbu își păstrează primul loc pe liste, urmat de primarul comunei Nicolae Titulescu, Florin Tiutiu.
În ceea ce privește candidatura pentru Senatul României, Partidul Național Liberal Olt a ales să deschidă lista tot cu un primar, în persoana lui Marian Vasile, edilul comunei Studina.
Reprezentanții PNL Olt au mai adăugat că listele complete ale persoanelor care vor candida pentru Camera Deputaților și Senat vor fi făcute publice până la finalul lunii septembrie.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE