Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
PSD Olt, în topul încrederii politice
06.08.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 228

Votul politic la nivelul județului Olt a arătat o încredere masivă a oamenilor în Partidul Social Democrat. 58,59% este procentul de încredere acordat social-democraților de către cetățenii județului Olt la alegerile din 9 iunie. Chiar dacă PSD nu a mai câștigat Primăria Slatina, Marius Oprescu este convins că oamenii vor reuși să facă diferența între o administrație performantă și una stângace.


 Partidul Social Democrat Olt este una dintre cele mai puternice organizații județene din țară, potrivit votului politic acordat de cetățeni la alegerile din 9 iunie. Datorită proiectelor importante realizate de Consiliul Județean Olt, coordonat de Marius Oprescu, președintele organizației județene a social-democraților, partidul a reușit să obțină un scor de 58.59%. Oprescu a lăudat și modul în care administrația social-democrată de la Slatina și-a îndeplinit sarcinile. Chiar dacă nu a reușit să câștige Primăria Slatina, votul politic, cel care face referire la Consiliul Județean Olt, a fost cu mult peste cel al PNL.
Oprescu cere, acum, directorilor care au ocupat aceste funcții și în administrația precedentă, să facă un pas în spate și să lase noua administrație locală să încerce să demonstreze ce poate face.
Potrivit rezultatelor finale ale alegerilor din 9 iunie pentru Consiliul Județean Olt, PSD a reușit să obțină un număr de 20 de mandate, PNL - 7, iar AUR - 5. La nivelul Consiliului Slatina, Partidul Social Democrat va avea 10 consilieri, PNL 9, iar AUR doar 2 consilieri locali.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE