Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
PSD Olt, pregătit de Congresul Național
02.08.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 534

Filiala Olt a Partidului Social Democrat a avut, astăzi, conferința județeană de stabilire a listei cu membrii care vor face parte din delegația care va reprezenta organizația județeană la Congresul Național al partidului din 24 august. Social-democrații olteni au luat decizia de a-l susține în continuare pe senatorul Paul Stănescu în funcția de secretar general al formațiunii politice naționale.


 Organizația județeană a Partidului Social Democrat Olt s-a întrunit, astăzi, pentru a stabili ultimele decizii politice și administrative care privesc direct activitatea membrilor. De asemenea, s-a votat și lista membrilor care vor face parte din delegația social-democraților olteni pentru Congresul Național din 24 august.
De asemenea, membrii PSD Olt au decis să îi acorde sprijinul politic senatorului Paul Stănescu pentru un nou mandat de secretar general la nivelul formațiunii politice naționale.
În urma congresului național al Partidului Social Democrat din 24 august se va vota noul președinte al partidului, dar și componența biroului executiv și a echipei de conducere. Mai mult decât atât, social-democrații vor alege și persoana care va candida la funcția de președinte al României.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE