Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
PSD Olt cere demisii la Slatina
26.07.2024
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 684

PSD Olt a lansat un apel ferm pentru demisia imediată a membrilor care ocupă funcții în administrația locală din Slatina și care au fost implicați în majorări salariale considerabile. Marius Oprescu, liderul social-democraților din Olt, a condamnat aceste acțiuni, subliniind că ele contravin principiilor fundamentale ale organizației.


 PSD Olt cere demisia imediată a membrilor care dețin funcții în administrația locală și care și-au mărit salariile. Liderul social-democraților din Olt, Marius Oprescu, dezaprobă ferm aceste acțiuni nedemne, care contravin principiilor celei mai puternice organizații politice din țară.
„Cerem demisia din funcțiile administrative și politice a membrilor care și-au mărit nejustificat salariile, manifestând dispreț față de cetățenii Slatinei și față de colegii lor. Această acțiune este inadmisibilă și contravine principiilor de transparență, integritate și etică profesională”, spune Marius Oprescu, președintele PSD Olt.
Liderul partidului consideră că performanțele echipei PSD Olt nu pot fi umbrite de acest grup izolat de membri, care au dus la pierderea Primăriei municipiului reședință de județ.
„Situația actuală aduce în lumină motivele pentru care Primăria Slatinei a fost pierdută.
Echipa performantă a PSD Olt, care și-a câștigat încrederea prin ani de implicare socială și eforturi continue, nu trebuie târâtă în mizeria creată de astfel de acțiuni imorale”.
Marius Oprescu îndeamnă membrii PSD Olt să nu tolereze acest gen de comportamente și să nu se abată de la normele morale ale societății și de la principiile partidului.
„Este imperativ să ne distanțăm de astfel de comportamente și să readucem respectul și integritatea în funcțiile publice. Doar astfel putem recâștiga încrederea cetățenilor și putem continua munca de dezvoltare și susținere a comunității noastre.
Rămânem dedicați promovării transparenței și integrității și vom lua măsuri ferme împotriva oricăror abateri de la aceste principii”.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Bâlciul recoltei în buricul orașului

A apus demult vremea celebrelor mustării, unde, pe lângă licoarea dulce, ușor înțepătoare, a strugurilor abia zdrobiți, sfârâiau grătarele cu pastramă, mici și fleici, iar muzica lăutărească întregea tabloul idilic. Slătinenii de odinioară își amintesc ce mare sărbătoare era Ziua Recoltei, oraganizată undeva, la marginea orașului, când bunici, părinți și copii, frumos îmbrăcați, practic toată suflarea orașului, mergeau să se bucure și să mai tăifăsuiască. S-au dus vremurile acelea. Ziua Recoltei s-a transformat într-un bâlci, într-o alergătură, într-un business, într-o înghesuială, în plin centrul orașului, cu puțini producători de-ai locului, dar cu mulți comercianți și cu manele. Astfel se celebrează trimp de trei zile la Slatina ceea ce ar trebui să fie cu adevărat frumos Ziua Recoltei.
11 Oct 2024