Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Demisii la vârful PSD Slatina
19.06.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 774

Ședință cu demisii la nivelul Partidului Social Democrat, filiala Slatina. Emil Moț, președintele executiv al organizației, și Emil Popa, secretarul general, și-au prezentat demisiile din funcțiile pe care le ocupau. De asemenea, și vicepreședinții organizației municipale au renunțat la funcțiile politice deținute.


Organizația județeană Olt a Partidului Social Democrat a transmis miercuri, 19 iunie, că în cadrul ședinței PSD Slatina, Emil Moț și Emil Popa și-au prezentat demisiile din funcțiile de președinte, respectiv secretar executiv ai organizației municipale. De asemenea, și cei șapte vicepreședinți ai organizației municipale au renunțat la funcțiile lor, fiind vorba de Marius Băltărețu, Adrian Iordache, Viorel Dincă, Ion Vătrai, Ramona Taifas, Loredana Stroiuleasa și Gigi Vîlceleanu.
Gestul de onoare al acestora vine ca urmare a rezultatelor politice care s-au înregistrat la alegerile locale din data de 9 iunie. Într-un comunicat de presă, reprezentanții PSD Olt au transmis că:
„Slatina are nevoie de oameni asumați, care pot transpune în realitate așteptările politice și pot forma viitoarea echipă câștigătoare.
Este esențial ca noua conducere să aducă un suflu nou și strategii de guvernare locală, care să corespundă cu viziunea social-democrată.
De asemenea, implicarea activă a comunității și transparența decizională vor fi prioritare pentru a recâștiga încrederea cetățenilor.”
Până la organizarea unor noi alegeri interne în cadrul PSD Slatina, interimatul urmează să fie asigurat de deputatul Marius Iancu, din poziția de președinte, și de subprefectul de Olt Cosmin Floreanu, care va avea calitatea de secretar executiv.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Detalii șocante în cazul fetiței căzute de la etaj

Detalii incredibile ies la iveală în cazul fetiței de șase ani, din Balș, care s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc. Anchetatorii au audiat astăzi mai multe persoane și au schimbat încadrarea juridică a faptei din vătămare corporală din culpă, în tentativă de omor. Se pare că fetița a asistat la scandalul dintre părinți, iar tatăl vitreg ar fi lovit-o și ar fi amenințat-o, moment în care copila s-a speriat și a sărit de la etaj.
21 Iun 2024