Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Consilierii PSD și-au ridicat mandatele
17.06.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 1369

PSD Slatina este echipa câștigătoare a alegerilor pentru Consiliul Local. În urma votului exprimat de către slătineni, social-democrații vor avea un număr de zece consilieri. Astăzi, întreaga echipă a venit la Biroul de Circumscripție Locală Slatina pentru a-și ridica mandatele de consilieri pentru următorii patru ani.


 După rezolvarea tuturor contestațiilor, Biroul Electoral de Circumscripție Municipală Slatina a invitat astăzi toate partidele politice care au intrat în componența viitorului Consiliu Local, pentru a înmâna certificatele consilierilor. Primii sosiți au fost reprezentanții Partidului Social Democrat, câștigătorii de drept ai alegerilor din 9 iunie pentru Consiliul Local.
Reprezentanții PSD Slatina au mulțumit tuturor slătinenilor pentru încrederea acordată și au promis că vor continua toate proiectele de modernizare și de dezvoltare a Slatinei.
În noua componență a Consiliului Local Slatina, Partidul Social Democrat va avea 10 consilieri, cei mai mulți reprezentanți dintre cele trei partide care au reușit să facă pragul de accedere în Consiliul Local.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Detalii șocante în cazul fetiței căzute de la etaj

Detalii incredibile ies la iveală în cazul fetiței de șase ani, din Balș, care s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc. Anchetatorii au audiat astăzi mai multe persoane și au schimbat încadrarea juridică a faptei din vătămare corporală din culpă, în tentativă de omor. Se pare că fetița a asistat la scandalul dintre părinți, iar tatăl vitreg ar fi lovit-o și ar fi amenințat-o, moment în care copila s-a speriat și a sărit de la etaj.
21 Iun 2024