Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
PSD cere demisia noului prefect
12.04.2024
Autor articol: Olt Tv
Vizualizari: 339

Doar o oră de prefect de Olt. Atât a durat imparțialitatea noului reprezentant al Guvernului în județul nostru, acuză PSD Olt. După ce a depus jurământul de muncă în slujba oamenilor, Ștefan Nicolae, noul Prefect de Olt, se pare că ar fi participat la mitingul PNL de la Slatina. Reprezentanții PSD cer, acum, demisia imediată a prefectului.


Vineri, 12 aprilie, ora 12. Este momentul învestirii în funcție a noului prefect de Olt, în persoana lui Ștefan Nicolae. A urmat, apoi, momentul declarațiilor de presă, acolo unde noul prefect și-a asumat în mod public apărarea legii și asigurarea imparțialității politice. La scurt timp, însă, imparțialitatea noului prefect se pare că a fost uitată.

În replică, reprezentanții PSD Olt au cerut demisia imediată a noului Prefect.

Comunicat de presă PSD Olt:

„La scurt timp după depunerea jurământului, acesta a participat la mitingul neautorizat al PNL Slatina, organizat în fața instituției pe care o reprezintă, în ciuda faptului că a clamat la învestire principul legalității, obiectivității și al echilbrului în activitatea sa și în procesul electoral.

Așadar, se impune să cerem demisia unui prefect de Olt, care deși avea experiența funcției, a dovedit un comportament incompatibil cu principiile de imparțialitate și legalitate ale funcției sale.

Comportamentul său partinic este inacceptabil și ar trebui să conducă la demisia sa imediată. Participarea la un miting neautorizat al unui partid politic în calitate de prefect este o încălcare gravă a normelor de imparțialitate și legalitate, care ar trebui să guverneze activitatea sa.

Este esențial ca oficialii publici să fie dedicați respectării legii și să servească interesele cetățenilor în mod corect și imparțial." , se arată în comunicatul de presă al social-democraților. 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE