Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Căile încurcate ale politicii
12.04.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 445

Politica din zilele noastre pare să nu mai prezinte orizonturi clare pentru populație. Ideologiile și doctrinele politice sunt doar pentru statutul oficial al fiecărui partid în parte. În practică, însă, totul începe să ne aducă aminte de celebrele piese de teatru ale lui Ion Luca Caragiale. Mulți care vor merge la vot, în județul Olt, aproape că nu știu cu cine să voteze la alegerile din 9 iunie, dar, cu siguranță își vor exercita această datorie civică.


 Deși nemuritorul I.L. Caragiale a creat celebrele sale piese de teatru la finalul secolului al XIX - lea, actualitatea lor se poate observa și astăzi. Oamenii de bună credință iubesc politica și se gândesc la binele comunităților din care fac parte, însă mișcările politice din ultima vreme i-au bulversat aproape în totalitate.
Problema apare, însă, în momentul în care în manifestările politice sunt angrenați minorii.
Anul 2024 va fi unul cu multe scrutinuri electorale, iar oamenii trebuie să iasă la vot pentru a susține candidatul sau partidul preferat. Primul test electoral din acest an va fi pe 9 iunie, atunci când vor fi organizate alegerile europarlamentare și cele locale.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE