Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
PUSL intră în cursa alegerilor locale și europarlamentare
09.04.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 285

Partidul Umanist Social-Liberal intră, oficial, în cursa alegerilor din 9 iunie. De data aceasta vin în fața alegătorilor cu doi candidați surpriză: medicul stomatolog Gabriel Ghinea pentru europarlamentare și Cătălin Davidescu pentru funcția de primar al municipiului Slatina. Liberali convinși, ambii candidați și-au prezentat, astăzi, primele proiecte de campanie.


Apar noi variante pe partea dreaptă a politicii locale și naționale. Partidul Umanist Social-Liberal Olt a ieșit, astăzi, la rampă cu doi candidați ce au la bază principii liberale. Reprezentantul județului pe listele de europarlamentari din partea PUSL este medicul stomatolog Gabriel Ghinea, un fost membru important al Partidului Național Liberal.
În cursa pentru Primăria Municipiului Slatina, umaniștii vin cu Cătălin Davidescu, fostul primar liberal al orașului Scornicești. Agenda sa de campanie cuprinde mai multe proiecte legate atât de infrastructură, cât și de peisagistică urbană, educație și industrie. Prima sa promisiune electorală este simplă: „De la 1 ianuarie 2025, prețul apei va fi redus cu 20%”.
Cătălin Davidescu este cel de-al doilea politician de dreapta, fost membru PNL Olt, care și-a anunțat candidatura la funcția de primar al Slatinei, după Elena Iotu, cea care este susținută de Alianța Dreapta Unită, formată din PMP, USR și Forța Dreptei.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE