Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Liviu Voiculescu, noul membru PSD Olt
11.03.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 329

PSD Olt și-a mărit echipa cu încă un membru. Fostul președinte al PNL Olt, Liviu Voiculescu, a anunțat, oficial, că va continua să facă politică și administrație, în echipa social-democrată. Tot astăzi, senatorul va anunța în cadrul plenului din Parlament că își va da demisia din toate funcțiile deținute în cadrul PNL și că va face parte, de acum înainte, din grupul parlamentar al celor de la PSD.


O nouă zi de transferuri, astăzi, pe scena politică din Olt. După ce mare parte din echipa Partidului Național Liberal a trecut la PSD, astăzi, a făcut pasul și senatorul Liviu Voiculescu, fost președinte al filialei liberale.
Voiculescu spune că a avut de luat o decizie grea, însă, a ales să continue viața politică într-un loc în care primează proiectele de dezvoltare ale comunității oltene.
Până în acest moment, 12 primari, zeci de consilieri locali și județeni, dar și lideri ai mai multor organizații de orașe și comune au ales să plece din PNL și să se alăture proiectului Partidului Social Democrat Olt.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE