Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
PSD, pregătit de alegerile locale
29.02.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 543

După anunțul comasării alegerilor locale cu cele europarlamentare, partidele politice au început să își pregătească rapid listele cu candidații potriviți pentru o nouă bătălie electorală. La Olt, Partidul Social Democrat va avea candidat în fiecare localitate din județ, obiectivul fiind acela de a obține cât mai multe primării. Astăzi, liderul PSD Olt, Marius Oprescu, și-a anunțat intenția de a candida pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean.


 Președintele PSD Olt, Marius Oprescu, a intrat, astăzi, oficial în bătălia electorală din acest an. El a anunțat că va candida pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Olt, funcție pe care o deține și în prezent.
Marius Oprescu a mai adăugat că, în acest moment, Partidul Social Democrat Olt este pregătit pentru alegerile locale din 9 iunie.
Pentru alegerile locale și europarlamentare din vară, PSD Olt va face campanie pe cont propriu, nefiind cale de dialog între filialele județene ale celor două partide aflate la guvernare.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE