Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Activitatea parlamentarilor olteni
22.02.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 445

Din patru în patru ani, parlamentarii români vin în fața alegătorilor, pentru a le cere un nou vot de încredere. Cu toate acestea, oamenii țin cont foarte mult de activitatea lor în plen și în grupurile parlamentare din care fac parte. Haideți să vedem ce au făcut deputații olteni în mandatul curent în care au reprezentat județul Olt în Parlament.


 La fiecare patru ani, locuitorii județului Olt sunt chemați la urne pentru a-și alege reprezentanții în Parlamentul României. Potrivit scrutinului din 2020, din cele șase locuri de deputat alocate Oltului, cinci au fost ocupate de PSD, iar unul de PNL. Primul pe lista analizei noastre este Adrian Chesnoiu. Deputatul oltean a avut o activitate parlamentară amplă. Până în acest moment, Chesnoiu a avut 40 de luări de cuvânt în 22 de ședințe, 12 întrebări și interpelări, 6 moțiuni și 62 de propuneri legislative, din care 16 au fost promulgate ca legi.
Al doilea deputat PSD Olt cu activitate intensă este Emil Albotă. În cei doi ani de mandat, acesta a avut 3 luări de cuvânt, 4 întrebări și interpelări, 5 moțiuni și 54 de propuneri legislative.
Și Cătălin Grecu este unul dintre parlamentarii activi ai Partidului Social Democrat. Membru al Comisiei de agricultură, acesta și-a adus contribuția în sprijinirea fermierilor și producătorilor autohtoni. În activitatea sa parlamentară a avut 2 luări de cuvânt, 5 moțiuni, 33 de propuneri legislative și 11 legi promulgate.
Ultimul din lista analizei este Marius Iancu. 28 de luări de cuvânt, 3 moțiuni, 70 de propuneri legislative și 34 legi promulgate este bilanțul activității deputatului PSD. În plus, acesta este și vicepreședintele Comisiei pentru buget, finanțe și bănci din Camera Deputaților.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE