Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
USR a lansat candidatul la Primăria Slatina
14.02.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 1498

Elena Iotu este în mod oficial candidatul USR la Primăria Slatina. Candidatura sa a fost lansată, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă la care au participat și președinții USR Olt, Fănel Bădici și USR Slatina, Emil Mogoșanu. Decizia nu este una finală, întrucât se așteaptă o rundă intensă de negocieri alături de PMP și Forța Dreptei, pentru o eventuală alianță pentru alegerile locale din acest an.


 USR Olt și-a prezentat, astăzi, oficial candidatura Elenei Iotu pentru scaunul de primar al municipiului Slatina. Elena Iotu nu este novice în lumea politică, fiind membră atât în PNL, cât și în ALDE Olt, acolo unde a ocupat funcția de președinte al organizației de femei. În 2019 și-a dorit să candideze pentru Primăria Slatina iar refuzul celor de la ALDE de a o susține a determinat-o să se retragă de pe scena politică. Acum a revenit cu o noua platformă intitulată „Slatina ești tu!” și s-a alăturat celor de la USR.
Elena Iotu a explicat, în cadrul conferinței de presă de astăzi, de ce își dorește să candideze la Primăria Slatina și de ce a ales să se alăture USR.
Elena Iotu este antreprenor, slătineancă implicată civic și mamă, iar proiectul ei de suflet pentru această campanie electorală este legat de crearea unui spital de pediatrie, la Slatina.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE