Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Forța Dreptei și-a ales candidații la CJ Olt și Primăria Slatina
12.02.2024
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 3079

Forța Dreptei și-a desemnat candidații la alegerile locale din acest an, pentru Consiliul Județean Olt și primăria Slatina. Gabriela Nedelea și Emanuel Doagă au fost aleși prin vot, în cadrul Conferinței Județene ce a avut loc sâmbătă, la Slatina.


La Conferința Județeană a Filialei Forța Dreptei Olt au participat liderul partidului, Ludovic Orban, deputatul Violeta Alexandru, fost ministru al muncii, 141 de delegați din 52 de organizații și numeroși invitați și simpatizanți.
Conferința a avut ca scop alegerea candidaților Forței Dreptei la viitoarele alegeri locale, dar și conducerea filialei pentru următorii patru ani. Înainte de votul delegaților, liderii naționali ai formațiunii au făcut o scurtă radiografie a vieții politice românești.
În urma votului delegaților, Forța Dreptei Olt și-a ales candidații pentru cele mai importante funcții la alegerile locale din acest an. Gabriela Nedelea intră, astfel, în lupta pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Olt, iar Emanuel Doagă pentru Primăria Slatina. Acesta a și făcut primele promisiuni electorale pentru slătineni: mai multe locuri de parcare și panouri fotovoltaice pe toate blocurile din municipiu.
Delegații la Conferința Județeană au votat ca Emanuel Doagă să fie președinte al Forței Dreptei Olt în următorii patru ani. Vicepreședinți au fost aleși Costel Cotoșman, Daniel Livezeanu și Gabriela Nedelea.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE