Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Emil Albotă│„Copiii nu vor fi luați de lângă părinți”
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 65

Ultimul scandal politic din Parlament i-a avut protagoniști pe cei de la AUR și PSD. Legea privind organizarea acțiunilor de prevenire a luării copiilor în mod abuziv de lângă familii a fost interpretată greșit de către parlamentarii AUR, care au făcut lobby agresiv împotriva acestei legi. Prezent în emisiunea Imperativ de la OLT Tv, deputatul oltean Emil Albotă a dat mai multe explicații și asigurări pe tema acestei legi.


 Legea privind prevenirea luării abuzive a copiilor din familii a generat o dezbatere aprinsă în parlament. Senatorii și deputații AUR au avut mai multe reacții vehemente în Parlamentul României din cauza interpretării eronate a textului de lege.
„Încercând să se agațe de un proiect de lege al Gabrielei Firea dedicat protecției copiilor și familiilor vulnerabile, această formațiune politică a creat un fake-news execrabil, care amintește de propaganda de tristă amintire.
Legea privind prevenirea separării copilului de familie este, așa cum îi spune și numele, este un proiect care își propune tocmai ca minorii să fie ajutați să rămână în familiile lor. Statul, prin primării, să ajute aceste familii să își țină copiii acasă în ceea ce privește locuirea, alimentația, accesul la educație, accesul la sănătate.
Așadar, nimic din elucubrațiile rostite de adepții celor mai sinistre teorii conspiraționiste, nu este real.”
Potrivit deputatului oltean, în perioada următoare ar urma să fie construite 150 de centre de zi în care minorii aflați în categorii de risc ar putea mânca, face teme sau chiar ar beneficia de diverse ajutoare, precum pachete cu haine.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE