Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cum facem economii în vremuri de criză?
25.04.2023
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 105

Partidul Social Democrat continuă bătălia politică pentru adoptarea de măsuri economice concrete care să nu presupună tăierea de bani de la investiții, pensii și salarii. Parlamentarii PSD pun accent pe diminuarea cheltuielilor exagerate din instituțiile statului, interdicția cumulării pensiei cu salariul, dar și stoparea fenomenului „tinerilor pensionari”.


 Evenimentele economice la nivel global ar putea avea efecte și asupra economiei românești. Este semnalul de alarmă care a dat naștere unor dezbateri intense în coaliția de guvernare. Parlamentarii social-democrați au pregătit un pachet de măsuri pentru reducerea cheltuielilor publice, astfel încât să nu fie nevoie de o reducere de pensii și salarii, la fel cum s-a întâmplat în 2008. Potrivit deputatului oltean, Marius Iancu, principalele reglementări ale PSD-ului sunt:
„- Interdicția cumulării pensiei cu salariu;
- Înghețarea angajărilor până la finalul anului;
- Interzicerea achiziției de mașini, inclusiv în leasing, și birotică, până la finalul anului;
- Reducerea cu minimum 6% a cheltuielilor cu bunurile materiale.
În vremurile pe care le trăim, când populația se confruntă cu probleme financiare și încercăm prin toate mijloacele să ținem România în stabilitate economică, nu este normal ca instituțiile statului să aibă cheltuieli exagerate.”
Documentul urmează să fie discutat în coaliția de guvernare, apoi să intre pe agenda Executivului.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024