Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
România Educată, contestată
13.03.2023
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 104

Pachetul de reforme al programului România Educată a dat naștere unei dezbateri publice de amploare în rândul politicienilor, profesorilor, dar și al părinților. Mulți dintre ei cer retragerea acestei inițiative legislative, care pune în pericol principiul egalității în educație. Prezent în emisiunea Imperativ de la OLT Tv, deputatul PSD Olt Emil Albotă a explicat care sunt greșelile majore din acest program de reforme.


 Pachetul de legi al programului România Educată a creat o agitație uriașă în rândul oamenilor. După lungi dezbateri publice în care nicio propunere nu a fost luată în calcul, părinții cer, acum, retragerea setului de reforme înaintate de Ministerul Educației. Prezent în emisiunea Imperativ de la OLT Tv, deputatul social-democrat, Emil Albotă, a atras atenția cu privire la greșelile majore pe care acest proiect le va imprima în sistemul de învățământ.
Potrivit ultimei declarații publice a premierului Nicolae Ciucă, proiectul România Educată va fi aprobat și transmis spre dezbatere și adoptare în parlament pe data de 23 martie.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE