Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
PNRR, soluție pentru România
24.01.2023
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 114

Planul Național de Redresare și Reziliență este văzut, în continuare, ca un colac de salvare pentru țara noastră. Primele proiecte finanțate prin acest plan încep deja să prindă contur, mai ales în sectorul de infrastructură. Deputatul oltean Emil Albotă spune că, după cheltuirea celor aproximativ 30 miliarde de euro din PNRR, majoritatea problemelor cu care se confruntă România, astăzi, ar trebui să fie rezolvate.


 Dezbătut îndelung între cele trei partide aflate la Guvernare, aprobarea finală a Planului Național de Redresare și Reziliență începe să își arate primele rezultatele. Sunt aproximativ 30 de miliarde de euro pe care statul român este obligat să le folosească pentru proiecte de dezvoltare. Deputatul social-democrat Emil Albotă este convins că, după ce toți banii din PNRR vor fi cheltuiți, România ar trebui să aibă majoritatea problemelor rezolvate.

În prezent, atât Consiliul Județean Olt, cât și mai multe primării din județ au în derulare câteva proiecte finanțate prin Planul Național de Redresare și Reziliență, mai ales în sectorul de dezvoltare a infrastructurii rutiere, de apă și de canal.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE