Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
PSD Olt│Marius Oprescu, un nou mandat
22.11.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 241

Marius Oprescu și Emil Moț au fost reconfirmați în conducerea PSD Olt. Președinții tuturor organizațiilor din județ au reales acest tandem care au făcut Oltul cea mai puternică filială din țară. La eveniment au fost prezente și nume importante din conducerea centrală. Marcel Ciolacu, Gabriela Firea, Petre Daea sau Paul Stănescu sunt doar câţiva dintre liderii care au venit la Slatina, pentru a lăuda munca organizației oltene.


 Aproape 500 de delegați social-democrați din Olt au participat, seara trecută, la conferința de alegeri a conducerii județene din cadrul PSD Olt. Cu toții și-au exprimat încrederea prin vot și l-au reales pe Marius Oprescu în fruntea organizației oltene.
În cadrul acestui eveniment au fost prezenți și politicieni din structura centrală a partidului. Marcel Ciolacu, Gabriela Firea, Olguța Vasilescu, Petre Daea, Vasile Dâncu și Paul Stănescu au ținut să îl felicite pe Marius Oprescu pentru munca depusă, transformând Oltul în cea mai puternică organizație din țară.
Din echipa de conducere a organizației PSD Olt au mai fost aleși edilul Slatinei, Emil Moț, în calitate de prim-vicepreședinte, dar și vicepreședinții județeni.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE