Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
O coaliție pentru români
06.07.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 117

Coaliția de guvernare PSD – PNL – UDMR a fost un compromis politic făcut pentru binele românilor. Chiar dacă toate propunerile legislative sunt un joc de negociere între cele trei partide, Guvernul a reușit să întreprindă mai multe măsuri în aceste perioade de criză. Prezent în emisiunea Reporter 24 de la OLT Tv, deputatul Marius Iancu a discutat și despre măsurile pe care social-democrații vor să le implementeze în viitor.


 Guvernarea unei țări este o responsabilitate uriașă și trebuie făcută în beneficiul populației. Aceasta este explicația deputatului PSD Olt Marius Iancu, atunci când se vorbește despre actuala coaliție de guvernare PSD – PNL – UDMR.
Parlamentarul oltean a explicat că PSD are în plan introducerea de noi măsuri sociale, însă toate se vor așeza la masa negocierilor, acolo unde liderii celor trei partide aflate la Guvernare, trebuie să se pună de acord.
Coaliția de guvernare PSD – PNL – UDMR pare să-și fi atins scopul politic. Pandemia a fost gestionată mai eficient, iar crizele economice provocate de războiul din Ucraina sunt ținute sub control.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024