Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Impozitarea progresivă, un pas către dezvoltare
09.06.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 94

Tema principală de dezbatere în Parlament este legată de impozitarea progresivă. Social-democrații spun că este o măsură necesară, care să reducă deficitul bugetar uriaș la care a ajuns România.


 Economia României este în dificultate, iar statul încearcă tot felul de soluții pentru a aduce bani la buget. Politicienii discută acum la o revenire a impozitării progresive care, în opinia lor, ar putea micșora deficitul bugetar. Prezent în emisiunea „De la stânga la dreapta” de la OLT Tv, deputatul oltean Emil Albotă a discutat despre necesitatea implementării unei astfel de decizii.
Deputatul oltean a mai adăugat că, în momentul de față, este doar o temă de dezbatere, si că, dacă privim în ansamblu, se poate observa că puterea economică este concertată în mâna a puțini oameni, care ar trebui să întoarcă din ceea ce au, comunității în care au reușit să aibă succes și să devină prosperi.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Pădurea Strehareți prinde viață

Pădurea Strehareți de la marginea Slatinei prinde viață. Întreaga zonă se află într-un amplu proces de modernizare, în urma unui proiect demarat de Direcția Administrarea Străzilor și Iluminatului Public din cadrul Primăriei municipiului Slatina. Muncitorii lucrează acum la asfaltarea străzilor, după care vor fi amenajate piste de biciclete și alergare. În scurt timp, slătinenii vor avea încă un loc perfect de recreere și plimbare în natură, dar și pentru sport, în cazul celor care iubesc mișcarea.
20 Iun 2022