Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Drumul Expres, mai aproape de realitate
31.05.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 6276

Ceea ce acum câțiva ani părea un vis frumos, Drumul Expres Craiova – Slatina – Pitești a devenit o realitate. Centura ocolitoare a Balșului este deja în funcțiune, iar, în curând, se va deschide și tronsonul Balș – Slatina – Valea Mare. Deputatul social-democrat, Marius Iancu, a declarat că acesta este rezultatul unei munci de echipă cu și pentru olteni.


 Traficul pe Drumul Expres Craiova – Slatina – Pitești a fost deschis circulației pe o porțiune a Tronsonului II. Supranumit și Centura ocolitoare a Balșului, segmentul de drum a scăpat orașul de traficul greu și aglomerat. Reprezentanții firmei contractate, dar și cei ai Guvernului au dat asigurări că, până la sfârșitul lunii viitoare, se va deschide și tronsonul Balș – Slatina – Valea Mare. Într-o postare pe Facebook, deputatul PSD Olt, Marius Iancu, spune că aceste lucruri sunt rodul muncii în echipă, focusat pe binele oltenilor.
„În urmă cu cinci ani, era doar o promisiune a unor oameni politici de la Olt, un proiect în care puțini credeau. Azi este o certitudine, una dintre cele mai importante investiții în infrastructura rutieră din România - Drumul Expres Craiova - Slatina - Pitești care s-a construit sub ochii noștri, kilometru cu kilometru, grindă cu grindă, pod cu pod. Ceea ce părea imposibil este acum posibil - peste o lună se va putea circula pe centura orașului Balș și peste o lună, pe centura municipiului Slatina.
Este meritul unei echipe - PSD Olt - care a făcut totul în interesul oltenilor și al Oltului!”
În ceea ce privește stadiul lucrărilor pe celelalte sectoare ale Drumului Expres, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a precizat că pe tronsonul 1, Craiova – Robănești, stadiul este de 41%, iar pe tronsonul 3, Valea Mare – Colonești, 23%. Tronsonul al IV – lea este ultimul început, astfel că, lucrările de aici sunt în fază incipientă.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Pădurea Strehareți prinde viață

Pădurea Strehareți de la marginea Slatinei prinde viață. Întreaga zonă se află într-un amplu proces de modernizare, în urma unui proiect demarat de Direcția Administrarea Străzilor și Iluminatului Public din cadrul Primăriei municipiului Slatina. Muncitorii lucrează acum la asfaltarea străzilor, după care vor fi amenajate piste de biciclete și alergare. În scurt timp, slătinenii vor avea încă un loc perfect de recreere și plimbare în natură, dar și pentru sport, în cazul celor care iubesc mișcarea.
20 Iun 2022