Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Florin Barbu│Asumarea guvernării pentru români
30.05.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 191

Asumarea Guvernării într-o coaliție de forma PSD – PNL – UDMR a fost un compromis politic pentru binele românilor. Deputatul PSD de Olt Florin Barbu a declarat că ideea de intrare la guvernare s-a putut realiza doar în urma încheierii unui protocol, în care s-a decis cooperarea pentru crearea unui trai mai bun pentru oameni.


 Chiar dacă mulți au considerat-o drept o sinucidere politică, intrarea PSD la Guvernare s-a dovedit că a fost o decizie inspirată. Potrivit ultimului sondaj CURS, PSD se bucură de un procent de 35% în intenția de vot a oamenilor, urmat de PNL cu 23% și AUR cu 10%. Deputatul oltean Florin Barbu a explicat că intrarea la guvernare a fost negociată până la cel mai mic detaliu, astfel încât, proiectele de dezvoltare și de îmbunătățire a vieții oamenilor să poată fi realizate.
Coaliția de guvernare PSD – PNL – UDMR pare să-și fi atins scopul politic. Pandemia a fost gestionată mai eficient, iar crizele economice provocate de războiul din Ucraina sunt ținute sub control.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Pădurea Strehareți prinde viață

Pădurea Strehareți de la marginea Slatinei prinde viață. Întreaga zonă se află într-un amplu proces de modernizare, în urma unui proiect demarat de Direcția Administrarea Străzilor și Iluminatului Public din cadrul Primăriei municipiului Slatina. Muncitorii lucrează acum la asfaltarea străzilor, după care vor fi amenajate piste de biciclete și alergare. În scurt timp, slătinenii vor avea încă un loc perfect de recreere și plimbare în natură, dar și pentru sport, în cazul celor care iubesc mișcarea.
20 Iun 2022