Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
147 ani de liberalism. Două luni de Forța Dreptei
24.05.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 102

Nou-înființatul partid politic, Forța Dreptei își extinde echipa. Astăzi a fost prezentat noul coordonator al filialei Balș, Marian Croitoru, care va avea misiunea de a aduce oameni noi și de a forma o echipă puternică pentru alegerile din 2024. Data a coincis și cu marcarea a 147 de ani de la înființarea liberalismului, reprezentanții Forței Dreptei lansând o invitație pentru cei care cred în „dreapta” românească.


 24 mai 1875, ziua în care liberalismul a luat naștere în România. Cu această ocazie, membrii noului partid, Forța Dreptei, au organizat o conferință de presă, în cadrul căreia s-a prezentat progresul celor două luni de existență.
Tot astăzi a fost prezentat și noul coordonator al filialei de la Balș. Fostul director al Liceului Tehnologic „Alexe Marin, Marian Croitoru, va avea misiunea ca, până la sfârșitul acestui an, să creeze o echipă competitivă pentru alegerile din 2024.
Forța Dreptei își propune ca, până la data alegerilor din 2024, să constituie câte o filială în fiecare localitate din județul Olt.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022