Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Minivacanță cu mii de amenzi și sute de permise reținute
07.05.2024
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 192

Polițiștii s-au aflat în stradă de Paște pentru asigurarea siguranței în trafic. Sute de șoferi s-au ales cu amenzi și au rămas fără permis, după ce au fost depistați conducând cu viteză sau sub influența alcoolului.


 Minivacanță de Paște cu sute de permise auto reținute și zeci de amenzi acordate pentru nerespectarea normelor de circulație rutieră. Potrivit poliției, cele mai des întâlnite abateri au fost depășirea vitezei legale, conducerea unui autoturism sub influența alcoolului sau a altor substanțe, dar și depistarea unor vehicule cu defecțiuni tehnice în trafic.
Polițiștii au intervenit la aproximativ 600 de evenimente. În cadrul acțiunilor, peste 1.000 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate, pentru diferite abateri.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024