Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Bărbat cercetat pentru viol și tâlhărie
07.05.2024
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 291

Un bărbat din Orlea este cercetat pentru viol și tâlhărie. Potrivit poliției, faptele s-ar fi întâmplat chiar în a doua zi de Paște, când acesta a intrat cu forța în casa unei femei din aceeași localitate.


 Un bărbat din comuna Orlea a fost reținut de poliție, după ce a intrat cu forța în locuința unei femei din aceeași localitate și ar fi întreținut relații sexuale cu aceasta, împotriva voinței sale, fiind amenințată și agresată fizic. De asemenea, se pare că bărbatul i-ar fi sustras femeii și suma de 1.350 de lei. Potrivit poliției, acesta s-a ales cu dosar penal și se află sub arest preventiv.
Cercetările vor continua în acest caz, bărbatul urmând să fie prezentat instanței de judecată.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024