Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt: Zeci de soferi fără permis, prinși de Poliție
18.04.2024
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 94

Au fost întocmite dosare penale pe bandă rulantă pentru infracțiuni rutiere, pe drumurile din județul Olt. Viteza, alcoolul și, mai nou, conducerea fără permis, sunt cele mai frecvente infracțiuni depistate în trafic.


 Zeci de șoferi au fost depistați la volan fără permis, în timpul controalelor desfășurate de polițiștii olteni, pe drumurile din județ. Vorbim despre aproape 60 de persoane depistate de la începutul anului și până în prezent.
Numai pe 16 aprilie, echipajele de la Rutieră au identificat patru tineri care conduceau autoturisme fără a deține permis. Este vorba despre un tânăr de 21 de ani, din Brastavățu, alt tânăr de 26 de ani, din Drăgănești Olt, un tânăr, de 28 de ani, din comuna Mihăești și un minor de 17 ani, din comuna Fălcoiu. Polițiștii le-au întocmit la toți dosare penale.
Și în urmă cu o săptămână, un număr și mai mare de șoferi au fost prinși de poliție, în aceeași situație. Într-un weekend, șapte șoferi au fost depistați la volan fără permis, ori cu permisul suspendat. Pentru astfel de fapte, legea prevede pedeapsa cu închisoarea de până la 5 ani.
Controalele Poliție Olt vor continua. Mai mult, în perioada verii, acestea vor fi intensificate. Polițiștii vor acționa cu toate aparatele radar, pentru că în vizor sunt și vitezomanii, dar și cei care conduc sub influența alcoolului sau a drogurilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE