Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Bălșan arestat pentru trafic de minori și viol
26.02.2024
Autor articol: null admin
Vizualizari: 1131

Un bărbat din Balș a fost arestat, după ce a traficat o minoră de 15 ani. Acesta, mai întâi și-a făcut-o iubită pe fată, pentru a-i câștiga încrederea. Apoi, a racolat clienți pentru ea și încasa toți banii proveniți din activitatea sexuală. Bălșanul este anchetat acum pentru trafic de minori și viol.


Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, împreună cu procurorii DIICOT- Biroul Teritorial, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat privind săvârșirea infracțiunilor de trafic de minori și viol, ambele în formă continuată.
Potrivit anchetatorilor, faptele s-au întâmplat în luna ianuarie a acestui an.
Totul se petrecea într-un apartament al bărbatului, din orașul Balș. Oamenii legii spun că el racola clienți, negocia tarifele și chiar a pus la dispoziție locuința sa, în scopul obținerii de beneficii materiale din exploatarea sexuală a victimei.
Ieri, procurorii DIICOT Olt au dispus reținerea bărbatului, pentru 24 de ore. Ulterior, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Olt a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru o perioadă de 30 de zile.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE