Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina│Tineri drogați, la volan
15.09.2023
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 742

Tot mai mulți tineri slătineni sunt depistați drogați la volan, de către polițiștii de la Rutieră. Doi șoferi de 18 și 20 de ani s-au ales cu dosar penal, după ce au fost prinși conducând sub influența unor substanțe interzise.


 Tot mai mulți tineri sunt depistați de polițiști, conducând sub influența drogurilor, pe drumurile publice. Alți doi tineri au fost găsiți drogați, în urma unui control de rutină, pe două străzi din Slatina. Ieri seară, o tânără de 20 de ani a fost oprită pe strada Ionașcu și a fost testată cu aparatul Drugtest, fiind depistată, astfel, cu o substanță psihoactivă în sânge.
Un alt tânăr de 18 ani a fost prins drogat la volan de polițiștii olteni, în urma unui control desfășurat pe străzile din municipiu. Tânărul conducea pe strada Podgoriilor, când a fost oprit de polițiști și testat cu aparatul Drugtest. Deoarece rezultatul a fost pozitiv, șoferul a fost condus la spital, pentru a se stabili cu exactitate prezența substanțelor psihoactive din organism. Ambii conducători auto s-au ales cu dosar penal.
Pentru siguranța vieții lor, dar și a celorlalți participanți în trafic, șoferii sunt sfătuiți să respecte legislația rutieră și să nu se urce la volan sub influența drogurilor sau a alcoolului.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE