Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Șoferii drogați fac ravagii pe drumurile din Olt
03.09.2023
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 1964

De la o săptămână la alta, tot mai multe accidente rutiere grave au loc, pe drumurile din județul nostru. Și asta din cauza șoferilor care conduc sub influența drogurilor și care produc adevărate tragedii în trafic. Weekend-ul acesta, două accidente au avut loc, unul la Topana, iar altul în comuna Mărunței.


 Încă un weekend cu accidente grave în județul Olt, din cauza șoferilor care conduc sub influența substanțelor interzise. Două evenimente rutiere soldate cu răniți și chiar decesul unui pasager au avut loc în acest weekend. Primul a avut loc sâmbătă dimineața, în comuna Mărunței. Potrivit polițiștilor, în accident au fost implicate două autoturisme, conduse de doi tineri de 19 și 27 de ani și un pieton. În urma impactului, o femeie a decedat și alți patru pasageri au avut nevoie de îngrijiri medicale. La testarea cu aparatul DrugTest, șoferul de 19 ani a fost depistat pozitiv. Din primele cercetări, femeia care a decedat este chiar mama acestuia. Accidentul s-ar fi produs din cauză că tânărul de 19 ani nu s-a asigurat la depășire, intrând într-un alt vehicul, iar apoi într-un pieton de pe marginea carosabilului.
În aceeași zi, un alt accident a avut loc la Topana, în care au fost implicați un șofer de 21 de ani și un biciclist. În urma impactului, biciclistul de 46 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale urgente, fiind preluat cu elicopterul SMURD. La testarea pentru stabilirea alcoolemiei din sânge, tânărul șofer a ieșit negativ, însă la DrugTest au apărut două substanțe diferite în organism. Din primele cercetări de la fața locului, vina ar fi fost a biciclistului, care a efectuat un viraj la stânga fără să se asigure. Polițiștii trag un semnal de alarmă pentru toți participanții la trafic asupra pericolului pe care îl reprezintă consumul de alcool și droguri.
Cercetările vor continua, pentru a se stabili cu exactitate toate cauzele care au dus la producerea acestor evenimente.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE